Buffetten
Warme en koude buffetten
De prijzen van de buffetten zijn gebaseerd op minimaal 17 personen. Bij 10-16 personen geldt er een meerprijs van € 3,25 p.p. Bij groepen tot 10 personen kan er een wisselend dagmenu verzorgd worden van € 30 p.p.
Pasta buffet
€ 30,50
Vegetarische lasagne met gegrilde groente en champignons
Pasta Carbonara; penne pasta met gegrilde kip en champignons in roomsaus
Frisse salade diverse slasoorten, tomaat en komkommer met passende dressing
Salade van penne pasta, olijven en pesto
Brood met kruidenboter en tapenade
Passend dessert:
€ 5,45
Huisgemaakte zachte tiramisu
Houtens buffet
€ 30,50
Gegrilde kipdijfilet met venkelzaadjes met jus van olijfolie met Parmezaanse kaas
Kleine groente-omeletjes met gebakken oesterzwammen en champignons
Mini quiche gevuld met verschillende vissoorten en gamba
Zilvervliesrijst met roergebakken groente
Saladebar:
Frisse salade met appel, garnalen en witte kool
Crudité van knapperige groente en mozzarellabolletjes met mosterd-dilledressing
Salade van penne rigate met gerookte kip en pesto
Grove tonijnsalade met rode uitjes, zwarte olijven, Pomodori tomaten en Amsterdams zoetzuur
Harde mini broodjes gepresenteerd in een broodzakje met kruidenboter, aioli en roomboter met olijfolie
Passend dessert:
€ 5,45
Zomer – verse aardbeien met lichte mintsiroop
Winter – verse ananas met lichte steranijssiroop
Paella buffet
€ 30,50
Huisgemaakte paella met gegrilde kippendijen gemarineerd met venkel en Spaanse kruiden en spiesjes van gamba’s
Salade van penne pasta en gerookte kip met pestodressing
Frisse aardappelsalade met smaakvolle Serranoham
Salade van Pomodori tomaat en komkommerblokjes
Tapassalade van paddenstoelen, sjalotten en blokjes geitenkaas
Salade van tonijn en Amsterdamse uitjes, zwarte olijven en groene kruiden
Brood met tapenade, kruidenboter en roomboter met olijfolie
Passend dessert:
€ 5,45
Zomer – Zomertrifle van zachte citroenmousse, verse aardbeien en gemarineerd roodfruit
Winter – Wintertrifle van kaneelmousse, appeltjes en rozijnen
Mediterraans buffet
€ 30,50
Salade Caprese gemaakt van mozzarella, tomaat en basilicum
Salade van penne pasta, gebraden kip met pestodressing
Frisse groene salade gegarneerd met tomaat, komkommer en Griekse kaasblokjes
Verse fruitsalade van het seizoen
Spiesje van twee gemarineerde gamba’s met een kruidenjus
Twee stokjes malse kipsaté met satésaus
Wrap gevuld met een vulling van groente, noten en risotto
Kleine quiche gemaakt van roombrie en peer
Spaanse patatas bravas met pikante mayonaise
Brood met kruidenboter en tapenade
Passend dessert:
€ 5,45
Zomer – Zomertrifle van zachte citroenmousse, verse aardbeien en gemarineerd roodfruit
Winter – Wintertrifle van kaneelmousse, appeltjes en rozijnen
Italiaans buffet
€ 30,50
Koud:
Amuseglaasjes met frisse salade caprese en salade van quinoa met groente
Draaiplateau met daarop mini wraps gevuld met tonijnsalade en rundercarpaccio met truffelmayonaise
Plakken gegrilde courgette met dungesneden Parmaham
Papieren zakken met harde minibroodjes met olijven, roomkaas en boerenroomboter met olijfolie
Warm:
Mini-quiches gevuld met ricotta en spinazie of met een pizzavulling met rode ui, salami, zwarte olijven en verse groente
Tagliatelle aangemaakt met pesto geserveerd met kipfilet in gorgonzolasaus en Italiaanse gehaktballetjes met tomaat, paddenstoelen en oregano
Passend dessert:
€ 5,45
Amuseglaasje met witte chocolademousse gegarneerd met worteljam of met een zachte bitterkoekjesmousse
Stamppotbuffet
€ 30,50
Hutspot gemaakt van Hollandse peen en uien, aangemaakt met room en een vleugje kurkuma
Boerenkoolstamppot met een vleugje mosterd
Oma’s gehaktballetjes in eigen jus, zacht gestoofde magere riblappen in jus met uitjes en champignons en een stuk rookworst
Piccalilly en diverse tafelzuren
Appelcompote & stoofpeertjes
Passend dessert:
€ 5,45
Stroopwafelmousse met stoofpeertjes